Posted by : AniManga Apr 17, 2017

Glasanje je završeno, rezultati su sledeći.

10. ACCA: 13-ku Kansatsu-ka


Politički triler smešten u imaginarnu totalitarnu državu (sličnost s nacističkim uniformama besramno je očigledna), koja počiva na teškom birokratskom aparatu raštrkanom između 13 federalnih republika. Rad dotične birokratije nadzire državna agencija poznata kao ACCA, što mu dođe k’o neki nacionalni biro za unutrašnje poslove. Dok se u zemlji priprema velika proslava za 99. rođendan voljenog vladara, ACCA agenti jedni drugima nameštaju igru, a kao najsposobniji se pokazuje izvesni Žan Otis, čiju priču pratimo.

9. Kobayashi-san Chi no Maidragon


Jedne noći, devojka Kobajaši slučajno nailazi na povređenog zmaja Tohrua koji je došao is nekog drugog sveta. Želeći da joj se oduži za pomoć , zmaj počinje da živi sa njom kao kućna pomoćnica ali ovaj neobičan duo uskoro počinje da privlaći pažnju drugih zmajeva koji su došli u svet ljudi…

8. Kuzu no Honkai


Mugi i Hanabi, dvoje sedamnaestogodišnjaka, na prvi pogled su idealan par. Lepi, omiljeni u društvu, dobri učenici, još i pasuju jedno uz drugo – reklo bi se da njihova veza predstavlja srednjoškolski san. Međutim, njih dvoje  uopšte ne vole jedno drugo: Mugi je zatreskan u ženu koja mu je svojevremeno davala privatne časove, a Hanabi vene za izvesnim duplo starijim porodičnim prijateljem. Mizerni i usamljeni, upustili su se u vezu samo da bi s nekim podelili tinejdžerski neprebol.

7. Demi-chan wa Kataritai


Anime se dešava u vremenu gde se „Ađini“ (poluljudi, nadimak: Demiji, od demi-humans) polako asimiluju u društvo. Tetsuo Takahashi je nastavnik biologije koji je, igrom slučaja, dobio šansu da podučava tri Demi. Anime će pratiti njegov život i interakcije sa Demijima u školi, od kojih svaki ima svoje probleme.

6. Onihei - gledaj ovdje


Pred sam kraj 18. veka, na vrhuncu Edo perioda, pratimo avanture policijskog inspektora Heizoa Hasegave – poznatog pod nadimkom Đavo. Lukav, neustrašiv i pomalo bezobrizran, ispektor Hasegava ne preza ni od čega ne bi li smrsio konce kriminalcima.

5. Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen


Okumura Rin je vaš tipičan tinejdžer, koji živi sa svojim bratom blizancem, Jukiom, i njihovim ocem, koji je sveštenik. Ubrzo se ispostavlja da su blizanci u stvari Satanini sinovi, a da im je pop poočim. Kada njihov svet napadnu demoni, Rin otkriva da ima nasleđene moći od svog oca, dok Jukio još uvek nema. Satana želi da mu se Rin pridruži i da pokore ljudski svet, međutim, mladi demon staje na stranu ljudi i kreće na akademiju, kako bi postao isterivač đavola i zaštitio ljudski svet. Ovo je druga sezona svega toga.

4. Youjo Senki


Devojčica po imenu Tanja Degurešaf se bori na frontu u nekom ratu. Ali, ona je u stvari japanski biznismen, koga je Bog reinkarnirao u nju. Mala je jako ambiciozna u redovima čarobnjaka u vojsci u kojoj služi.

3. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2


Priča prati dečaka koji je poslat u fantazijski svet prateći svoju smrt, i pravi grupu sa boginjom, magom i krstašem da bi mogao da se bori protiv čudovišta.

2. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen


Neposredno pošto je pušten iz zatvora, izvesni Jotaro, za koga nam priča ne otkriva odmah zbog čega je zaglavio na robiji, uputiće se pravo na adresu čuvenog umetnika Jakuma Jurukateija. Jurukatei-sensei neguje drevnu veštinu „lakrdijaškog pripovedanja“ – nešto što se najpribližnije može opisati kao stend-ap komedija, samo sa strogo utvrđenom tradicionalnom formom, jer Japan ne bi bio Japan kad čak i komediju improvizacije ne bi uštrojio pravilima. Jotaro je rešio da šegrtuje kod Jurukatei-senseija i od njega nauči kako da postane majstor komedije – a uprkos zdravom razumu, sensei prihvata da podučava bivšeg robijaša. Zaplet se komplikuje kada se Jotaro bude zbližio sa Konacu, štićenicom Jurukatei-senseija koju je stari majstor uzeo pod svoje kada joj je nastradao otac, njegov stari prijatelj. Konacu, naime, i sama čezne da se bavi tradicionalnom komedijom – iako joj svi objašnjavaju da lakrdijašenje pred publikom nije za žene.

1. Little Witch Academia (TV) - gledaj ovdje


Ako je obična devojčica koja se upisuje u prestižnu školu za mlade veštice u kojoj se ne snalazi baš najbolje jer nije ni mnogo vešta ni vredna učenica. Ali ona je čvrsto odlučila da bude najbolja veštica ikada i to prvenstveno zato što je kao mala gledala magičnu predstavu veštice pod imenom Blistava Šario i neće je sprečiti ni podsmevanje boljih veštica ni sopstvena nespretnost. Zajedno sa drugim čudnim drugaricama postaraće se da nauči sve potrebne magije i usput slučajno par puta spasi školu i svet.




Sve zasluge za prevod opisa animea idu geekovachi i teamu 28 :)

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © AniManga Fusion