Posted by : AniManga Mar 15, 2017

Zvanični tviter nalog predstojećeg animea The 7 Deadly Sins (sin Nanatsu no Taizai) objavio je datum premijere animea, ime novog člana glumačke postave kao i novi poster (slika ispod) za anime seriju.


Serija će premijerno biti emitovana  na japanskoj tv stanici AT-X, 14. aprila u ponoć (april 15 po zapadnom vremenu - vremenskoj zoni), sat vremena kasnije će se emitovati na televiziji Tokyo MX.  Serija će se takođe emitovati i na televiziji BS11, ali od 17. aprila. Planirano je da anime ima 12 epizoda.


Za režiju je zadužen Kinji Yoshimoto (Queen's Blade: The Exiled Virgin, Plastic Little), on je takođe zadužen i za koncept priče, sastav serije kao i dizajn boja zajedno sa Eri Umemoto.  Masashi Suzuki (The Sacred Blacksmith, Rail Wars!, Queen's Blade: Grimoire) je glavni pisac.

Niθ (Blassreiter, Samurai Girls) je originalni dizajner likova, dok je Sachiko Yasuda (Prison School, To Love Ru: Darkness) zadužena za dizajn likova u anime seriji ( adaptaciju originalnog dizajna likova za anime seriju). Takođe Yasuda je i glavni direktor animacije zajedno sa Masaruom Kosekijem (Happiness!, Demon King Daimao) i Junjijem Gotoom (School Days, High School DxD, Daimidaler). Kio Edamatsu (Magi: Adventure of Sinbad) je zaslužan za industrijski dizajn. Kenta Masuda (Motto To Love Ru, Blade & Soul) je art direktor, dok je Sadahime Matsubara (Queen's Blade: The Exiled Virgin, Ikki Tousen: Dragon Destiny) vizuelni koordinator.

Novi član glumačke postave i dizajn lika:

Maria Totsuka:Megumi Toda
Imena i dizajn prethodno objavljenih članova glumačke postave:

Beelzebub (Proždrljivost ): Yui Ogura (Hentai Ouji to Warawanai Neko.)

Asmodeus (Požuda ): Chiaki Takahashi (Sengoku Collection)


Belphegor (Lenjost) - Ai Kakuma (Rūko Kominato - Selector Infected Wixoss)

Mammon (Pohlepa) - Yōko Hikasa (Rias Gremory - High School DxD)
 Astaroth (Melanholija) - Azusa Tadokoro (Trickster's )
Belial (Sujeta) - Shizuka Itou (Sailor Moon Crystal)

Lucifer (Gordost) - Eri Kitamura (Karen Araragi - Nisemonogatari)
Leviathan (Zavist) - Akane Fujita (Yuzuka Hanami -Mahō Shōjo Nante Mō Ii Desu Kara)
Satan (Gnev) - Arisa Sakuraba (Keiichirō Shinozaki - Shōnen Maid)


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © AniManga Fusion