Posted by : AniManga Dec 29, 2015


Glasanje za najbolji anime jesenje sezone je završeno i došlo je vrijeme da se objave rezultati. Dosta trasha je se provuklo xD Ima par serija koje možete gledati sa srpskim prevodom.

10. Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider
Šouhei Saikava je član Saikava Istraživačke Laboratorije, on odlazi sa članovima svog tima na zajednički godišnji odmor. Na tom odmoru je i Moe Nišinosono, devojka koja ne pripada istraživačkom timu, ali je ćerkaa Šouheijevog mentora. Šouheij i Moe na tom odmoru uspevaju da pronađu leš i u pokušaju da otkriju šta se dogodilo sa osobom koju su pronašli upliću se u
slučaj serijskog ubice.

Gledaj ovdje.

9. Shinmai Maou no Keiyakusha Burst
Druga sezona animea koji ste mogli da pratite pre nekih devet meseci. Basara je srednjoškolac kome se otac ponovo oženio. Otac ubrzo zatim odlazi na put ostavivši mladog mu sina sasamog sa dve polusestre. Međutim jedna, Mio, je budući kralj demona, a druga sukuba. U pokušaju da spase svoj život, Basara greškom formira ugovor sa Mio i postaje njen gospodar. Tako dolazimo do mnogih eči situacija dok nam se glavni likovi bore protiv drugih demona i heroja.

8. Valkyrie Drive: Mermaid
The "beautiful girl sexy battle action" anime is set on five artificial islands. Mamori is a "mermaid" transferred to one of those islands. When Mamori is attacked, a newly transferred girl named Mirei saves her. The enemy doesn't stop, however, and the two are soon cornered. Just when they think all hope is lost, Mirei kisses Mamori, and Mamori turns into a sword. Mirei then wields the sword and launches a counterattack against their enemies.

7. Rakudai Kishi no Cavalry

Serija se vrti oko Mage-Knights, ljudi sa natprirodnim moćima koji mogu da materijalizuju oružje iz svoje duše. Iki Kurogane proglašen za “Faliure Knight” zbog toga što uopšte nema talenta za modernu magiju, ponavlja studije u inustituciji za Mage-Knights zbog loših ocena. Kada je izabran novi dekan institucije, doneseno je novo pravilo: vitezovi sa kompatibilnim moćima moraju da dele sobe i treniraju zajedno celu godinu kako bi maksimalno iskoristili svoje mogućnosti. Jednog dana Iki nabasava na polugolu devojku, Stelu Vermilion, koja se presvačila u njegovoj sobi. Ispostavlja se da je ona princeza iz druge države i Mage-Knight A ranga. Stela izaziva Ikija na duel gde gubitnik mora biti poslušan pobedniku. Ovaj sudbonosni sastanak će promeniti Ikijev život dok pokušava da postane pravi Mage-Knight.

6. Haikyuu!! Second Season
Druga sezona sportskog animea Haikyuu!! nam donosi gomilu novih suparnika za Karasuno odbojkaški tim, na njihovom putu ka nacionalnom takmičenju. Da li će san mladjanog Hinate ostati samo san?

5. Young Black Jack
Jedan od Tezukinih najpopularnijih likova, Black Jack dobija priču o poreklu u vidu anime serije koja se odvija u šezdesetima, dok je on još bio student medicine.

Gledaj ovdje.

4. Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen
Druga sezona i direktan nastavak Owari no Seraph animea koji smo imali prilike da gledamo u prolećnoj sezoni. Juićiro i Mikaela su se konačno sreli u borbi kod Šinđukua, ali Mikaela je sad vampir. Juićiro, ne bi li spasao i "porodicu" i saborce, kreće u potragu za snagom i znanjem kako
bi vampire vratio u ljude. Za to vreme Guren saznaje da će glavna vampirska jedinica napasti Tokio za mesec dana i zbog toga on kreće u Nagoju da bi ih preduhitrio.

3. Owarimonogatari
Još jedna u nizu adaptacija Monogatari serijala novela. U ovoj sezoni dobijamo ceo prvi i drugi tom Owarimongatari novele. I to, "Ōgi Formula", "Sodachi Riddle", "Sodachi Lost" poglavlja iz prvog i "Shinobu Mail" iz drugog toma.

2. Noragami Aragoto
U drugoj sezoni Noragamija, glavni fokus je bačen na Bishamon, boginju borbe. Ona kao lider tzv. shinkija(raznih dragocenih predmeta, oružija i oruđa), se suočava sa velikim problemima koji se tiču njene brige o njima. Oseća ogromnu mržnju prema Yatou, zbog njihove mračne prošlosti. Kako ce događaji koji su se desili stotinama godina unazad u tandemu sa trenutnim zlobnim dešavanjima uticati na Yukine i Yatoa?

1. One Punch Man
Priča prati super heroja po imenu Saitama, čoveka koji je toliko trenirao da mu opala sva kosa i toliko snažnog da sve protivnike pobeđuje jednim udarcem. Međutim zbog te snage brzo postaje isfrustritan činjenicom da mu nema ravnog i to ga dosađuje. Stoga on kreće u potragu za dostojnim protivnikom. Na tom putu sreće pregršt neprijatelja, stiče nove prijatelje, a dobija i učenika u vidu kiborga po imenu Genos.
Gledaj ovdje.

Sve zasluge za prevod opisa animea idu bg-animeu i teamu 28 :)



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © AniManga Fusion