Posted by : AniManga Jun 19, 2013


Prvi put u izvornom obliku i velikim tiražima, kao i u originalnom formatu, identičnom onom u Japanu, mange počinju da izlaze u Srbiji u produkciji izdavačke kuće Darkwood. Trudićemo se da donesemo što veći broj naslova iz različitih žanrova i zadovoljimo sve ukuse, o bilo kom uzrastu čitalaca da je reč. Namera nam je da vam predstavimo najznačajnije naslove i kada su u pitanju oni koji spadaju u najvoljenije i najuspešnije po pitanju komercijalnog uspeha, kao i one najviših umetničkih dometa, cenjene i od strane publike i od strane kritike.

Ove naslove ćemo učiniti što je moguće dostupnijim, štampanjem u što većim tiražima i prodajom i na kioscima i u knjižarama i u striparnicama, a takođe i distribucijom širom bivše Jugoslavije. Cilj nam je popularzacija stripa i dugo iščekivana afirmacija mangi.

Na samom početku, predstavićemo vam tri bisera, koji spadaju u najpopularnije naslove širom sveta:

Naruto, One Piece i Uzumaki
(za vise informacija o mangi klikni na ime)


Sofisticiranim poznavaocima mangi poručujemo da znamo i za mnoge druge manga naslove. Delimo zajedničku strast prema japanskom stripu i nije mali broj remek-dela koja takođe želimo da objavimo u dogledno vreme. Ovo je samo početak dugo i brižljivo planiranog projekta i strategija postavljena tako da mange konačno zažive na našim prostorima. Zbog svega pomenutog, molimo vas da se uzdržite od predloga koje naslove bismo trebali da objavljujemo, a koje ne. Za početak krećemo sa serijalima koji će najveći broj čitalaca, a prvenstveno mlađu publiku privući ili vratiti čitanju stripova. A sve to u cilju povećanja broja poštovalaca devete umetnosti i vraćanja stripu zasluženog mesta u pop-kulturi i našoj svakodnevici.

http://www.darkwood.co.rs/

Posjeti forum:
http://otaku-rs.darkbb.com/forum

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © AniManga Fusion