Posted by : AniManga Nov 4, 2014

Dobre vijesti za animanga fanove :) Darkwood će početi sa izdavanjem mange Attack on Titan na srpskom jeziku, da ne bih više pisao evo vam zvaničnog saopštenja Darkwood-a.

Poštovani čitaoci, kucnuo je čas za nove MANGA najave!

Obaveštavamo vas da smo postigli dogovor sa izdavačkom kućom Kodanša i da ćemo uskoro početi da objavljuemo strip ATTACK ON TITAN!

Na taj način pored proverenih klasika Naruto, One Piece i Uzumaki, započinjemo i objavljivanje trenutno najpopularnijeg i najprodavanijeg serijala.

Attack on Titan (Shingeki no kyojin) je poslednjih nekoliko godina najčitaniji naslov na svetu i većina ljubitelja stripova, posebno japanskih, već poznaje ovu šonen mangu ISAJAME HAĐIMEA.

Reč je o tekućem serijalu, započetom 2009. godine. Do ovog trenutka u Japanu je izašlo 14 tankobonova ove postapokaliptične sage.

Ritam izlaženja Darkwoodovog izdanja Attack on Titan će biti dvomesečni. Na taj način sa šest tankobonova godišnje planiramo da vrlo brzo sustignemo originalno, japansko izdanje.

Cena izdanja će biti ista kao i za sve druge mange u našem izdanju. Na kioscima 390 dinara, u Darkwoodu 290 dinara, a za sve mlađe od 18 godina važiće trajan đački popust po kom će svaki broj Attack on Titan moći da kupe za 195 dinara!

Više informacija o datumu početka izlaženja domaćeg izdanja ATACK ON TITAN očekujte uskoro.




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © AniManga Fusion